Over

Tarnoc is een innovatief bedrijf gericht op de ontwikkeling van een nieuwe warmtepomptechnologie om toegankelijke duurzaamheid te realiseren.

Toegankelijke duurzaamheid

Technologisch gedreven

Sterk team

Over Tarnoc

Tarnoc is een innovatief bedrijf gericht op de ontwikkeling van een nieuwe warmtepomptechnologie om toegankelijke duurzaamheid te realiseren. Gevestigd in YES!Delft op de TU Delft Campus werkt een internationaal team aan een nieuwe gepatenteerde warmtepomptechnologie. Met deze technologie wordt een hoog temperatuur warmtepomp ontwikkeld: de Turbineketel.

Opgericht
1900
Emission
100

Delft

Locatie

Team
0

onze missie

“Comfortabele en duurzame verwarming voor iedereen.”

Turbineketel

De Turbineketel is de 1-op-1 vervanger van de cv-ketel. Het systeem werkt zonder buitenunit en wordt direct aangesloten op de bestaande radiatoren. 

Het management team

Vincent Wijdeveld - CEO

Co-founder Tarnoc

Vincent heeft Computer Science gestudeerd aan de TU Delft. Vincent heeft kennis van software & automation en is eager om teams te managen. Hij heeft veel  ervaring als (project)manager en gedreven om Tarnoc te laten groeien. 
LinkedIn

Tijmen de Jong - CTO

Co-founder Tarnoc

Tijmen heeft Technische Natuurkunde gestudeerd aan de TU Delft met een grote passie voor warmtepompen. Tijmen is de grondlegger van de technologie van Tarnoc met veel ervaring in de productontwikkeling.
LinkedIn

Maurits Vos - CBO

Co-founder Tarnoc

Maurits heeft Technische Bedrijfskunde gestudeerd en heeft ervaring in het opstarten, uitbouwen en verkoop van bedrijven. Hij heeft een sterke passie voor business development en 20 jaar ervaring in B2B in diverse rollen.
LinkedIn

Een gedreven team

Een hooggekwalificeerd en impactgedreven team werkt met passie aan de ontwikkeling van de nieuwe warmtepomptechnologie van Tarnoc. Het team bestaat uit een mix van jonge, getalenteerde stagiairs, afstudeerders en startende medewerkers van de TU Delft/HBO, aangevuld met teamleden met kennis en ervaring bij OEM-bedrijven in de HVAC-industrie.
Maak kennis met ons team.

Mark Schreurs

R&D Engineer

Olaf Langhorst

R&D Engineer

Wouter van Seters

Sr. Product Engineer

Sam van Poelgeest

R&D Engineer

Casper van Eijk

R&D Engineer

Fatih Yilmaz

Sr. Product Engineer

Mohamad Fathi

Sr. CFD Engineer

Iris van Leeuwen

R&D Engineer

Andrei Mitrea

R&D Engineer

Rudolfs Cirulis

Electronics Engineer

Vacatures

Ga jij de uitdaging aan om binnen een paar jaar schone en betaalbare verwarming voor iedereen te realiseren? Sluit je dan aan bij ons team!