2 november 2023

Tarnoc haalt een investering van €800K op om de ontwikkeling van duurzame verwarming te versnellen.

Het Delftse technologiebedrijf Tarnoc is verheugd aan te kondigen dat we met succes €800K hebben opgehaald in de eerste sluiting van onze seedronde. 🌱 Dit is een belangrijke mijlpaal in onze reis om de ontwikkeling van de Turbine Warmtepomp, een revolutionaire technologie, te versnellen.

We zijn blij om twee familiefondsen, waaronder BarUni, als nieuwe aandeelhouders te verwelkomen. Hun steun en geloof in onze missie zijn essentieel voor onze vooruitgang. Met deze injectie van kapitaal en expertise zijn we meer dan ooit overtuigd dat we op de juiste weg zijn om dit ambitieuze doel te bereiken.

Onze dank aan alle betrokken partijen – ons toegewijde team, onze nieuwe investeerders en iedereen die ons onderweg heeft gesteund.

Over Tarnoc

  • Tarnoc ontwikkelt een volledig elektrische warmtepomp (Turbineketel), de 1-op-1 vervanging van de cv-ketel, met een installatietijd van 1 dag.
  • De nieuwe (gepatenteerde) warmtepomptechnologie is een schaalbare oplossing die het energieverbruik met 50% en de CO2-uitstoot met 80% kan verminderen.
  • Onze missie: Schone en betaalbare verwarming voor iedereen.
  • Tarnoc ontving eerder meer dan €1,5M aan subsidies en pre-seed investeringen en won verschillende prijzen.

En nu nodigen we nieuwe investeerders uit om deel te nemen aan de tweede sluiting van onze financieringsronde. Ondersteun je onze visie, van een duurzame en betaalbare verwarmings toekomst voor iedereen, dan nodigen we u graag uit om aan boord te komen. Samen kunnen we een blijvende impact maken en levens verbeteren door middel van innovatieve en milieuvriendelijke verwarmingsoplossingen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om investeringsmogelijkheden te verkennen. Laten we samenwerken aan een helderdere, schonere en warmere toekomst voor iedereen. 💡💚

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief om de laatste ontwikkelingen en updates van Tarnoc te ontvangen.